Повик за волонтери

Home / Giffoni MK 2014 / Повик за волонтери

Џифони Македонија Ве поканува да бидете дел од волонтерскиот тим на второто издание на овој Филмски фестивал за млади. Доволно е да бидете енергични, одговорни, креативни, координирани и позитивни со цел комплетно да го почувствувате Џифони и да се стекнете со едно поинакво и неповторливо искуство.

За подетални информации и пријавување обратете се на е-маил: julija.zisovska@giffoni.mk

Пријавувањето трае до 10 септември.

Ве очекуваме!10599419_10152723972221654_6696934676535693038_n

Leave a Reply