• 1st edition Giffoni Macedonia Youth Film Festival “Steps”
 • Videos
 • Festival program 2013/2014
 • Photo Gallery
 • My Own Giffoni Experience
 • Giffoni Friends
 • Giffoni Team
 • Social platforms
 • Festival 2016
 • Giffoni on tour
 • Other Projects
 • Slide#1
  Slide # 2
  Slide #3
  Slide #4
  Slide #5
  Slide #6
  Slide #7
  Slide # 08
  Slide # 09
  Slide # 10
  Slide # 11
  Slide # 12
  Slide # 13
  Slide # 14
  Slide # 15
  Slide # 16
  Slide # 17
  Slide # 18
  Slide # 19
  Slide # 20
  Slide # 21
  Slide # 23
  Slide # 25
  Slide # 26
  Slide # 27
   

  Band Competition

  Џифони Македонија им се заблагодарува и им го честита феноменалниот настап на Џифони ден 2014 на сите бендови кои учествуваа на музичкиот натпревар на средношколски бендови. „Дијахронија“, „NOVA High School Band“, „Тhe Bycicles“, „Decibell“, „Последната генерација“, „Астероид Б 612“ и „String Road“, се надеваме дека ова се имиња кои допрва ќе ги слушаме.

  Посебни честитки до победниците на натпреварот на средношколски бендови – „Астероид Б 612“, кои ќе бидат наградени со професионална студиска снимка на една песна, снимање на видео спот за истата, настап на затворањето на овогодинешното издание на фестивалот Џифони Македонија од 8-ми до 12-ти октомври, комплетна медиумска поддршка на бендот од страна на Џифони Македонија и големото изненадување – настап на овогодинешното издание на Пиволенд фестивалот во Скопје. Браво дечки и се гледаме во студио.

  band image

  Leave a reply