• 1st edition Giffoni Macedonia Youth Film Festival “Steps”
 • Videos
 • Festival program 2013/2014
 • Photo Gallery
 • My Own Giffoni Experience
 • Giffoni Friends
 • Giffoni Team
 • Social platforms
 • Festival 2016
 • Giffoni on tour
 • Other Projects
 • Slide#1
  Slide # 2
  Slide #3
  Slide #4
  Slide #5
  Slide #6
  Slide #7
  Slide # 08
  Slide # 09
  Slide # 10
  Slide # 11
  Slide # 12
  Slide # 13
  Slide # 14
  Slide # 15
  Slide # 16
  Slide # 17
  Slide # 18
  Slide # 19
  Slide # 20
  Slide # 21
  Slide # 23
  Slide # 25
  Slide # 26
  Slide # 27
   

  Giffoni bands competition

  HIGH-SCHOOL BANDS COMPETITION

  Во рамки на промотивниот ден на Џифони GIFFONI DAY, на 7ми јуни во Градскиот Парк ќе се одржи high-school bands competition, на кој може да учествуваат сите средношколски бендови составени од членови на возраст од 14 до 18 години кои ќе подготват 3-4 музички теми од филмови. Членовите од бендот може да бидат и од повеќе училишта. Формуларот за учество може да го најдете на веб сајтот на Џифони Македонија: www.giffoni.mk како и на фејсбук страната: Giffoni Macedonia, а истиот треба да биде поднесен најдоцна до 5ти мај.

  Кликнете тука за да го отворите формуларот.photo bands

  Leave a reply