Отворен повик за пријавување филмови за „Мобил Фестивал 2016“

Home / Other / Отворен повик за пријавување филмови за „Мобил Фестивал 2016“

Отворен повик за пријавување филмови за „Мобил Фестивал 2016“

http://www.mobilefestival.net/

Меѓународниот фестивал за филмови снимени со мобилен телефон „Мобил Фестивал“ објавува отворен повик за пријавување филмови за седмото издание, кое ќе се одржи од 15-ти до 26 ноември во Скопје. Право да се пријават имаат сите филмови кои се снимени со мобилен телефон кои не се подолги од 10 минути, а истите претходно не биле пријавени на претходните изданија на „Мобил Фестивал“. Во конкуренција влегуваат сите филмови кои ќе пристигнат до крајниот рок за пријавување – 20 ноември 2016 година. Филмовите можете да ги пријавите на следниот мејл mobilefestkonkurs@gmail.com.

14670720_1223872947683269_8157710833059633812_n

Напишете коментар