Победник на конкурсот за постер за Crossroads 2014/ Winner of the competition for a poster for Crossroads 2014

Giffoni MK 2014
Драги наши Џифонци, По долгиот и тежок процес на селекција и евалуација на пристигнатите идејни решенија на конкурсот за идејно решение за постер на овогодинешното издание на фестивалот "Џифони Македонија" со тема "Crossroads", ни претставува големо задоволство да го објавиме победникот:) Автор на победничкото идејно решение е "РЕПУБЛИКА - адвертајзинг и маркетинг агенција". Воедно би сакале да им се заблагодариме на сите учесници на конкурсот за прекрасните понудени идејни решенија, благодарение на кои имавме толку тешка задача. Уште еднаш му благодариме и честитаме на победникот и сите заедно се гледаме на следната "Крстосница"  ................. Our dear Giffonears, After а long and difficult process of selection and evaluation of the arrived concept designs to the design contest for the poster of this year’s festival "Giffoni Macedonia” with a theme “Crossroads”, it…
Read More

Dream Fest in Slatina Romania, Day 3

Giffoni MK 2014
While the young jurors continued with the selection of the films in the cinema "Eugen Ionescu", representatives of Giffoni Macedonia together with the professional jurors visited nearby monastery St. Konstantin Brancoveanu and got acquainted with the history and the tradition of the region of Slatina. The evening program was lead by Andrea, a girl from Slatina who was on the first edition of Giffoni Macedonia - "Steps". The organizers of the "Dream Fest" invited the Macedonian delegation on stage and the Creative Director Ivo Antov together with Darko Petrovski said few words about the first edition of the Giffoni Macedonia festival, the warmth and the hospitality of the Slatina people and they wished young Slatinians to continue dreaming through the film and the art for many many years! The Promo…
Read More

Giffoni Macedonia takes part in the Dream Fest in Slatina Romania

Giffoni MK 2014
Represented by the Creative Director Mr. Ivo Antov, together with two young film enthusiasts – Mila Arsovska and Iva Arsovska and their chaperon Mr. Darko Petrovski, Giffoni Macedonia for a first time is sharing beautiful experiences with kind and warm hosts from Slatina. This week, Slatina will turn into a place of imagination… The International Festival of Film for Children is proposing to the audience not only a high quality cinema competition, but also a journey in a fantasy world created for the young generation, with the ever complete means of the 7th art.[gallery ids="725,726,727,728,729,730,731,732,733,734,735,736"]
Read More

7 th Four River Film Festival, Day 1

Giffoni MK 2014
June 17, finally Karlovac is turning the dark off!!! Under the moto “Why keep the talent in darkness?” yesterday on the banks of the river Kupa the 7 th edition of the Four River Film Festival , the festival for young filmmakers was officially declared open. 150 young filmmakers from 30 different countries such as Slovenia, Serbia, Macedonia, Bosnia and Herzegovina, Denmark, Finland, Greece, Austria, Belgium etc. arrived yesterday in Karloavac and for the next four days will be part of this unique experience. The four members jury from Macedonia will have a very difficult job and an important role in deciding who will get this year’s Grand Prix. Tamara Grozdanova, Lina Lambrinidis, Angela Chalovska and Marjana Asprovska on their first day in Karlovac got only the “warming up” by…
Read More

Band Competition

Other
Џифони Македонија им се заблагодарува и им го честита феноменалниот настап на Џифони ден 2014 на сите бендови кои учествуваа на музичкиот натпревар на средношколски бендови. „Дијахронија“, „NOVA High School Band“, „Тhe Bycicles“, „Decibell“, „Последната генерација“, „Астероид Б 612“ и „String Road“, се надеваме дека ова се имиња кои допрва ќе ги слушаме. Посебни честитки до победниците на натпреварот на средношколски бендови - „Астероид Б 612“, кои ќе бидат наградени со професионална студиска снимка на една песна, снимање на видео спот за истата, настап на затворањето на овогодинешното издание на фестивалот Џифони Македонија од 8-ми до 12-ти октомври, комплетна медиумска поддршка на бендот од страна на Џифони Македонија и големото изненадување – настап на овогодинешното издание на Пиволенд фестивалот во Скопје. Браво дечки и се гледаме во студио.
Read More